020 WEBDESIGN

Prijzen

De websites die 020 Webdesign (020W) voor u kan maken zijn onder te verdelen in vier types:

  1. een budgetsite;
  2. een Wordpress-site (WP~);
  3. een normale site die u zelf ontwerpt;
  4. een normale site die ik moet ontwerpen.

Ze worden hierna toegelicht, met de prijzen excl. BTW. Maar bent u een van de eerste vijf klanten van 020W, dan krijgt u 25% openingskorting op de genoemde bedragen!

Voor het (deels) zelf ontwerpen krijgt u het gratis document Zelf een website ontwerpen. Daarmee wordt het een stuk eenvoudiger en u mag het ontwerp gewoon op papier tekenen. Zie Werkwijze voor alle verdere info. Over de hieronder genoemde bijwerkmodule en het WP-systeem staat ook de nodige informatie op Updaten.

Budgetsite

Een budgetsite bestaat uit één lange pagina met verschillende secties. Hij krijgt door zijn lengte bij Google's websitetest de opmerking dat de paginalengte korter zou moeten. Echter, door gebruik te maken van moderne technieken laadt hij toch snel.

Man met laptop

Hij voldoet ook aan alle andere kwaliteitscriteria. Een kaal structuurvoorbeeld van een budgetsite vindt u hier. De startprijs van een budgetsite, zonder bijwerkmodule is € 1000. Wat daar allemaal in zit staat beschreven op het structuurvoorbeeld. Met module is de startprijs € 1300.

Een Wordpress-site

De startprijs van een WP-site is ook € 1000. Daarvoor krijgt u vijf pagina's. Echter moet u daarvoor zelf door alle sjablonen gaan om er eentje helemaal naar uw wensen te vinden, wat een tijdrovende bezigheid kan zijn. Het aanpassen van een pagina heeft een meerprijs, die pas gegeven kan worden als bestaande vorm en aanpassingswensen duidelijk zijn.

Verder, zoals al op Updaten gesteld, voldoen WP-sites zelden aan alle kwaliteitscriteria omdat de sjablonen meestal door goedwillende amateurs gemaakt worden. Dat kan vaak verholpen worden, maar dat gaat op urenbasis en succesgarantie kan niet worden gegeven.

Vrouw met laptop

Verder wordt het WP-systeem regelmatig bijgewerkt door Wordpress zelf. Dat is nodig om diverse redenen, maar heeft soms tot gevolg dat een WP-website gaat disfunctioneren. Ook op die disfuncties kan 020W geen garantie geven.

Normale site die u zelf ontwerpt

Met normaal wordt bedoeld dat hij zoveel pagina's mag bevatten als dat u zelf wilt. Dat betekent uiteraard ook dat daarvoor op dit moment geen vaste prijs gegeven kan worden. Een prijsopgave krijgt u nadat ik het volledige ontwerp ontvangen heb. Zie Werkwijze voor alle informatie, inclusief welke zaken u dient te bepalen of aan te leveren.

Site die ik voor u ontwerp

Zo'n site mag eveneens zoveel pagina's bevatten als dat u zelf wilt. Maar omdat niet van tevoren duidelijk is hoe de site er precies uit moet komen te zien, en dus ook niet wanneer u tevreden bent, kan ik voor zo'n site slechts mijn uurloon offreren. Dat is € 60 per uur.

Huisbezoek

Het kennismakingsgesprek is uiteraard gratis, maar vindt in principe plaats via de telefoon of videoverbinding. Mocht u naar mij toe willen komen, dan is parkeren hier gratis en is er overdag altijd plek. Zie Bedrijfsinfo voor de routebeschrijving.

Ter nadere bespreking van uw wensen kan ik ook bij u op huisbezoek komen. Daar reken ik de reistijd en -kosten voor. Voor de reistijd reken ik mijn normale loon van € 1 per minuut (= € 60 per uur), maar de eerder genoemde 25% openingskorting is ook daar op van toepassing.

Ter bespreking van de voortgang en voor de oplevering kan ik eveneens op huisbezoek komen, echter reken ik die uren dan als werkuren.

Contact

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen: